TRIKSY & HAPPY COLUMN

Eestlane olen ja eestlaseks jään, kui mind Eestis loodi... Läbilõhki see päris Eesti hing- teen seda, mida tahan, millal tahan ja kus tahan!!! ;))

Tuesday

Kont

Vahepeal on jällegi pikk pikk aeg mööda läinud ja Triksy perenaine kuidagi laisavõitu olnud. Meanwhile on nii mõndagi jälle juhtunud, eks ma üritan järgemööda meelde tuletada. Ja kui vahepealse aja kohta postitusi ei tule, no ju siis ei mäletanud enam nii hästi.

Andsin siis Triksyle oma ema tungival pealekäimisel konti närida. Kodus siis panin rätikud vaiba peale ja panin kondi sinna keskele ning andsin käsu Söö. Suure isuga hakkas T konti närima. Kuuldes, et mingi aja pärast ta köhatas suurema konditüki allaneelamisest, otsustasin, et tänaseks aitab ning võtan kondi ära. Aga ohhh üllatust! T langetas pea, pani lõua kondile ja siis altkulmu piilus. Kui hakkasin lähemale minema haaras ta kibekiiresti kondi ning pani köögipoole punnu! Täiesti uskumatu käitumine T poolt, kuna ta pole mitte kunagi oma sööki ei kaitsnud ega miskit. Igatahes lõppes seekordne kondisöömine 1=0 minu kasuks. :) Loomulikult tärkas mulle ka siis salakaval idee, kuidas koera testida. Kui ta järgmine kord konti närib ja seda nii kiivalt kaitseb, panen ta nina ette küünelõikamise tangid mida ta kardab nagu tuld, hmmm ei tea küll miks. :)) Huvitav, kumb võidab, kas nälg või siis hirm??

0 Comments:

Post a Comment

<< Home